In de afgelopen jaren zijn al veel enthousiaste boetseerders bij Steengoedweekend in Waspik geweest. Voor een weekend boetseren, een workshop of cursus boetseren. Hieronder lees je wat zij ervan vonden. Ben jij de volgende? Je bent meer dan welkom!

Ook een ervaring delen?

Dit veld is verplicht, vul een waarde in
Dit veld is verplicht, vul een waarde in
Dit veld is verplicht, vul een waarde in
Je dient akkoord te gaan met onze privacyverklaring

Ter ere van de verjaardag van de dochters een “steengoed” weekend gehad in Waspik.
Een boetseerweekend met bourgondische omlijsting.
Het overtrof alle verwachtingen en was dan ook meer dan steengoed.
Vanaf binnenkomst vrijdag 19.00 uur tot vertrek ?zondag 16.00 uur was het één groot feest met als hoogtepunt ons diner zaterdagavond met muzikale omlijsting van ons zelf. ? Kortom een weekend met een gouden randje en om nooit meer te vergeten. Dankjewel Carien en Sybe voor de geweldige vakkundige begeleiding en culinaire verwennerijen van Steengoedweekend.nl en bedankt lieve Belgische vriendinnen voor jullie gezelligheid.

Wat heb ik genoten van het weekend boetseren in Waspik.
Heel mooie techniek geleerd; opbouw met paperclay en met succes toegepast. Fraai beeld gemaakt. En dat kwam niet in de laatste plaats doordat je steeds weer mag aanschuiven aan een rijkgedekte tafel vol heerlijk eten. Aanrader!

Vijf heerlijke dagen portret boetseren bij Carien en Sybe!
Carien is een fantastische docent die er met haar begrijpelijke en duidelijke uitleg voor zorgt dat je aan het einde van de cursus een portret hebt gemaakt waar je trots op bent.
De combinatie met de heerlijke maaltijden, mooie nette kamer, strakke schone badkamer en de relaxte ongedwongen sfeer zorgen ervoor dat je echt een fijne tijd hebt!
Carien en Sybe, bedankt voor alles!

Genoten van een zonnige zomerweek dieren boetseren. Heerlijk
geboetseerd, gegeten, gekletst, geslapen, gelachen, gewerkt, geleerd. Carien is een goede docent en gastvrouw. Bedankt voor al het geduld en vele boetseer tips. Sybe is een top kok. Ben blij met het resultaat van de ram die ik gemaakt heb en kom graag nog een keer naar Waspik.
Liefs, Patricia

Zomerweek dieren boetseren met papierklei 19-08-2019.
Voor mij een nieuwe uitdaging in een vertrouwde, sfeervolle omgeving. Na de uitleg door Carien zijn we aan de slag gegaan. Gezamenlijk 'worstelen' met dezelfde nieuwe techniek. Van platen klei en oude kranten uiteindelijk een dier maken, de losse onderdelen in elkaar zetten en soms het gevoel krijgen: "Moet ik dit voor elkaar krijgen?" Geen paniek, door de zeer deskundige begeleiding van Carien afgewisseld met de heerlijke lunchgerechten van Sybe komt het uiteindelijk helemaal goed. Dankjewel allemaal voor de gezelligheid, de inspiratie en alle tips en adviezen.
Deze topweek is voorbij gevlogen!

Bedankt voor de fijne week, ik heb veel geleerd en heerlijk gewerkt. Bedankt ook voor de goede zorgen, de lunch was elke dag heerlijk!!

een intensieve week met als hoogtepunten de heerlijke maaltijden en het leren kijken: hoe zit een hoofd in elkaar; oren, neus, mond, verhoudingen, harde en zachte delen van het gezicht etc. Zo veel geleerd. Hartverwarmende gastvrouw en gastheer. Met dank en liefs,
Lies

Wat een fijne plek: het atelier, huis & tuin van Carien en Sybe.
Zonder klei ervaring tot iets moois gekomen, professionele begeleiding van Carien, culinaire verwennerij door Sybe.
Een bijzonder mooie ervaring!

Dit atelier doet haar naar naam eer aan: steengoed! Carien weet met haar deskundigheid je te laten groeien en je eigen creatie naar een - in mijn ogen -professioneel niveau te brengen. Het atelier is ruim, voorzien van alle mogelijke gereedschap en meer dan genoeg klei. En misschien wel het belangrijkste - samen met Sybe - hele fijne gastvrije mensen. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar!!

Carien en Sybe, het is alweer de 3e keer dat ik bij jullie heb mogen genieten van echte Brabantse gastvrijheid. De kunstenaar in mij mocht weer ontwaken en werd goed begeleid.
Wat heb ik weer veel van je geleerd, Carien. Ik ging naar huis met een goed gevoel en een prachtig resultaat. Jullie zijn kanjers. Liefs, Willeke

Ongestoord boetseren en comfortabel overnachten. Dat is onthaasten in zijn puurste vorm. Een weekend vol creativiteit, ontspanning en bourgondische gastvrijheid.

Weekend boetserenMaak ook je eigen, unieke beeld!