Workshops boetseren

Inschrijven workshop boetseren

Ook voor een inspirerende workshop boetseren kun je bij Steengoedweekend terecht. Je kunt bij ons verschillende workshops volgen, variërend van 1 tot meer dagen, in Waspik of op een mooie locatie daarbuiten, met een eigen beeld of in een thema.

1-daagse workshop boetseren: Een beeld in één dag

Bij deze 1-daagse workshop boetseren ga je voortvarend aan de slag met je eigen beeld of portret in één dag. We starten om 9:00 uur en stoppen om 16.00 uur. Een perfect creatief dagje uit met vriendinnen, vrienden, zussen of met collega’s als bedrijfsuitje. Tussen de middag geniet je van een smakelijke, Brabantse lunch in de sfeervolle gastenruimte of, bij mooi weer, op het terras in de tuin.

Data en tarieven 1-daagse workshop boetseren

Wil je een dag komen boetseren en je eigen creativiteit vastleggen in klei? Je bent welkom om:

  • aan te sluiten in een groep bij een van de weekenden boetseren, als er nog plaats is. Je kiest dan voor een van beide dagen.
    Kosten: € 90, - p.p.

Themaworkshops boetseren

Geregeld organiseert Steengoedweekend workshops boetseren rondom een thema. Vaak werken we dan met een echt (naakt)model. Boetseren rondom een thema is heel inspirerend. Je werkt niet alleen aan je eigen beeld, maar leert ook van je medecursisten. Recente workshops waren bijvoorbeeld ‘Kijken naar het menselijk lichaam’ en ‘Kruip in de huid van Rodin’, waarbij cursisten, net als Rodin, hun eigen Denker in klei vormgaven.

 

 

 

 

 

 

 

 

Inschrijven workshop 

 

workshop boetseren 1   workshop boetseren 2   workshop boetseren 3   workshop boetseren 4

Ongestoord boetseren en comfortabel overnachten. Dat is onthaasten in zijn puurste vorm. Een weekend vol creativiteit, ontspanning en bourgondische gastvrijheid.

Weekend boetserenMaak ook je eigen, unieke beeld!